Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protides
- 29.6 g
- Glucides
- 13.1 g
- Lipides
- 16.3 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 728.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Taart met peer en brie
1h 10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Vislasagne met courgette
1 godz.