Appareils et accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Prép. 10min
Total 1h 35min
2 porties
Ingrédients
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2899 kJ /
693 kcal
Lipides
42.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Halloween pompoentaart
4h
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Kip met rode paprika
1h 5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Detoxsapje “Gave huid”
10min