Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (optionnel)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Drijvende eilandjes
40 min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Gemarineerde paprika's
Pas d’évaluation
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min