Appareils et accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optionnel)¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1h 15min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Spaghetti met tonijn
40min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Kimchi mac&cheese
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Noedelsoep
35min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min