Appareils et accessoires
Butternut en gembersoep
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
697 kJ /
166 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Mosselen met Frietjes
45min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Verse Tomatensoep
30min
Aardappel-preisoep
40min
Veelzijdige gladde soep
45min