Appareils et accessoires
Champagne crème cake
Prép. 25min
Total 55min
12 sneetjes
Ingrédients
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
6.3 g
Calories
1196 kJ /
286 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Glucides
43.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Kweeperentaart
50min
Pad Thai
45min
Familie kip galette
1h 55min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min