Indonesian Vegetable Spring Roll
TM6

Indonesian Vegetable Spring Roll

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
  • 50 g fresh flat green beans, trimmed
  • 50 g carrot, peeled
  • 100 g chicken breast, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil, plus extra for frying
  • 2 garlic cloves
  • 50 g bean sprouts (taugeh)
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 14 spring roll rice paper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1637 kJ / 391 kcal
Protides
27 g
Glucides
54 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
10 g
Sodium
626 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives