![Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ef4af0-fd0d-4e08-97e6-9bb0abf445ac/Derivates/86b323a9-0f8d-4e00-8250-2dacb06da539.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 738 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Loaded Potato Waffle
50 Min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Spidey Chicken à la King
40 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Sweet and Sour Pork
35 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Steak Stir Fry Salad
35 min