Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 738 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cottage Pie
2h 15min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min