Appareils et accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Prép. 40min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1251.5 mg
Protides
23.2 g
Calories
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
13.1 g
Glucides
83.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Hornazo
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Shakshuka
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation