Appareils et accessoires
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Prép. 10min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
524.5 mg
Protides
23.1 g
Calories
1627 kJ /
388.9 kcal
Lipides
14 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
41.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Chicken
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Marry Me Chicken
40min
Turkey Taco Bowl
1h