
Appareils et accessoires
Meatball Subs
Prép. 30min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
Meatballs
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
cheddar cheese cut into cubes3 oz
-
salt1 tsp
-
dried chili flakes1 tsp
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
water4 oz
-
ground beef16 oz
Sauce
-
yellow onion cut into pieces6 oz
-
garlic cloves4
-
dried chili flakes½ tsp
-
olive oil½ oz
-
crushed tomatoes14 oz
-
water3 ½ oz
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 6-7 in. long)8
-
Swiss cheese8 - 10 slices
-
arugula leaves to serve1 ½ oz
-
pickled gherkins cut into thin slices, to serve2
Infos nut. par 1 portion
Calories
537.9 kcal /
2250.7 kJ
Protides
28.5 g
Lipides
28.8 g
Glucides
41.4 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
12.1 g
Sodium
1075.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Football Party
15 Recettes
États-Unis
États-Unis