Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
ou 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protides
- 23 g
- Glucides
- 28.9 g
- Lipides
- 19.3 g
- Graisses saturées
- 6.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 703.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sotelenmiş Kabak
20 min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 godz.
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Kremalı Kabak Çorbası
25 min