Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

3.9 69 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
    180 g
  • water
    1200 g
  • broccoli florets
    500 g
  • fresh salmon fillets
    600 - 800 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon thin peelings of skin and juice
    1
  • milk
    200 g
  • plain flour
    30 g
  • unsalted butter
    30 g
  • fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
    1 bunch

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 43.8 g
Calories 2217 kJ / 530 kcal
Lipides 19.5 g
Glucides 44.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...