Tagliatelle with Porcini Mushrooms

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

4.0 45 évaluations
Prép. 25min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • fresh porcini mushrooms sliced
    100 g
    30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced
  • fresh mushrooms sliced
    100 g
  • fine sea salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • dried tagliatelle
    300 g
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 396 kcal / 1659 kJ
Protides 11 g
Lipides 13 g
Glucides 54 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...