Appareils et accessoires
Makaronigrateng med flaskegresskar
Prép. 10min
Total 1h 15min
6 porsjoner
Ingrédients
-
cheddarost delt i biter200 gram
-
vann800 gram
-
flaskegresskar i terninger (1 cm)400 gram
-
pasta, tørket, type makaroni350 gram
-
hvetemel40 gram
-
smør, usaltet delt i biter40 gram
-
melk400 gram
-
havsalt eller mer etter smak½ teskje
-
malt svart pepper eller mer etter smak¼ teskje
-
muskatnøtt, malt2 klyper
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
417.7 mg
Protides
19.3 g
Calories
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Lipides
20 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
60.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fristelser fra Roma
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation
Pasta med grønnsaksragu
Pas d’évaluation