No waste vegetable stock concentrate

4.7 7 évaluations
Prép. 5min
Total 25min
700 g

Ingrédients

  • onion leek or spring onions, cut into pieces
    120 g
  • mixed vegetables plus trimmings or peelings, cut into 2 cm pieces, (celery, carrots, celeriac, parsnips, turnips, swede, tomato, zucchini and garlic)
    800 g
  • fresh herbs of choice, leaves, stems and roots, cut into thirds
    6 - 8 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • black peppercorns
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 700 g

Sodium 59873.9 mg
Protides 25.6 g
Calories 2774.9 kJ / 663.2 kcal
Lipides 18.6 g
Fibre 39.7 g
Graisses saturées 3.9 g
Glucides 109.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...