Appareils et accessoires
Figner med creme og nougat (TM6)
Prép. 10min
Total 40min
4 portioner
Ingrédients
-
mælk300 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
honning40 g
-
kardemommekapsel, hel knust4
-
appelsinskal ingen hvid marv (4 cm strimler)2 stykke
-
æg3
-
majsmel15 g
-
frisk figne skåret i halve4
-
sukker, hvid1 spsk
-
fløde, 35 %200 g
-
nougat skåret i stykker (1 cm - se tip)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
140 mg
Protides
12 g
Calories
1897 kJ /
452 kcal
Lipides
29 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Australsk sommer
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilje is
12h
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Pas d’évaluation
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation