Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad

Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad

4.6 14 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    50 g
  • garlic cloves
    6
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • boiling water
    1500 g
  • brown onion cut into small wedges
    ½
  • black peppercorns
    10
  • dried bay leaf
    1
  • Vegetable stock paste
    1 tbsp
  • new baby potatoes halved
    600 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)
    6
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • lemon
    6 slices
  • green asparagus trimmed, cut into thirds
    1 bunch
  • salted butter cut into pieces
    80 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 sprigs
  • fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved
    1
  • radicchio leaves torn
    ½

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 319 mg
Protides 37.4 g
Calories 2949.2 kJ / 704.9 kcal
Lipides 51 g
Fibre 4.2 g
Graisses saturées 15.7 g
Glucides 24.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...