Versions compatibles
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 35 g olive oil
-
100
g sweet potato, peeled, ends trimmed, trimmed if
necessary to fit blade width (see tips) - 150 g courgette, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 100 g carrots, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)
- 100 g beetroot, ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 garlic cloves
- 150 g red pepper, sliced (5 mm)
- 150 g crème fraîche
-
150
g halloumi cheese
ou feta cheese - 50 g walnut halves, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2482.3 kJ / 593.3 kcal
- Protides
- 15.6 g
- Glucides
- 60.1 g
- Lipides
- 33 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 711 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Crocodile Cupcake Cake
2 Std.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 Min
New England Clam Boil
55 Min
Octopus and Potato Salad
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 Std.
Omelette Sticks
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Citrus Kick (Metric)
5min