Baked Salmon with Spiralized Courgettes

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

4.8 6 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    800 g
  • salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
    4
  • lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved
    100 g
  • ground cayenne pepper (optionnel)
    ½ tsp
  • water
    500 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 469.5 mg
Protides 36.6 g
Calories 1753 kJ / 419 kcal
Lipides 21 g
Fibre 5.7 g
Graisses saturées 4.8 g
Glucides 22.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...