Korean Spiralized Cucumber Salad

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.9 32 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
    400 - 500 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    1 Tbsp
  • rice vinegar
    15 g
  • caster sugar
    ½ tsp
  • light soy sauce
    30 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sesame seeds for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 493.6 mg
Protides 2.3 g
Calories 441 kJ / 105.4 kcal
Lipides 7.9 g
Fibre 1.1 g
Graisses saturées 1.1 g
Glucides 7.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...