Appareils et accessoires
Korean Spiralized Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
493.6 mg
Protides
2.3 g
Calories
441 kJ /
105.4 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Thai Cucumber Salad
15 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min