Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Macadamia chocolate cookies
45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Pas d’évaluation
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Browned pork mince
20min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Quick pulled pork in beer sauce
35min