
Appareils et accessoires
Number Cake
Prép. 30min
Total 2h
16 portions
Ingrédients
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Protides
7 g
Lipides
33.8 g
Glucides
61.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
20.4 g
Sodium
104 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 Recettes
Canada
Canada