Number Cake

Number Cake

4.7 3 évaluations
Prép. 30min
Total 2h
16 portions

Ingrédients

Icing
  • sugar
    250 g
  • heavy cream, 35% fat
    50 g
  • white chocolate for cooking, small pieces or callets
    180 g
  • unsalted butter cut in pieces, room temperature
    50 g
  • mascarpone
    100 g
Whipped Cream
  • heavy cream, 35% fat chilled
    400 g
  • stabilizer for whipping cream
    15 g
Cake and Decoration
  • unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
    250 g
  • all-purpose flour plus extra to dust
    350 g
  • sugar
    150 g
  • brown sugar
    100 g
  • vanilla extract, natural
    1 ½ tsp
  • large eggs
    6
  • whole milk
    200 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • mixed fruits, fresh to garnish
    500 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 568.4 kcal / 2378.1 kJ
Protides 7 g
Lipides 33.8 g
Glucides 61.5 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 20.4 g
Sodium 104 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...