Appareils et accessoires
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Prép. 10min
Total 30min
8 pieces
Ingrédients
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
231.9 mg
Protides
12.4 g
Calories
932.9 kJ /
223 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
4.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish Favourites
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Smalec (pork rillettes)
3sa 10 dk
Sernik rosa slice
3sa 15 dk
Spätzle with Mushroom Cream
30 dk
Potato Pancakes
45 dk
Faworki (crostoli)
2sa
Placki
40 dk
Moi Moi
1sa
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1sa 45 dk
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 dk
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 dk
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 dk
Polish Doughnuts (Pączki)
1sa 20 dk