
Appareils et accessoires
Shakshuka
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
caraway seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
404.5 kcal /
1692.3 kJ
Protides
21.3 g
Lipides
26.8 g
Glucides
21.6 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
8.4 g
Sodium
1279.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Weekend Brunch
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande