Lamb fajitas

5.0 4 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded and cut into pieces
    1
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • cooked lamb meat cut into strips (1-2 cm wide)
    400 g
  • onion salt
    1 tsp
  • ground cumin
    2 ¼ tsp
  • ground coriander
    2 ¼ tsp
  • ground smoked paprika
    2 ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion cut into wedges (1-2 cm)
    180 g
  • mixed capsicum deseeded and cut into thin slices
    2
  • tortillas
    8
  • baby cos lettuce finely shredded
    1
  • guacamole to serve (see Tips)
  • sour cream to serve
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • lime wedges, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 996.8 mg
Protides 38.9 g
Calories 2745 kJ / 656.1 kcal
Lipides 41.7 g
Fibre 7.2 g
Graisses saturées 14.8 g
Glucides 35.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...