Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingrédients
Dough
-
water7 ½ oz
-
1 tsp barley maltsugar1 tsp
-
½ oz fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina to sprinkle2 tsp
-
fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)7 oz
-
5 oz pepperoni, slicedNapoli salami sliced5 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
9 oz tomatoes, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved9 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Faworki (crostoli)
2u.
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Geen beoordelingen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
1u.
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Cherry Lemon Limeade
10min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14u. 20min
Brown Rice Milk
10min
Cannelloni
1u. 20min
Layered Caramel Flan
6u.
Caesar Salad
30min