Green Ombre Naked Cake

Pas d’évaluation
Prép. 40min
Total 3h
12 slices

Ingrédients

Sponge Cake
  • unsalted butter for greasing
  • plain flour for dusting
  • medium eggs
    8
  • caster sugar
    250 g
  • vanilla bean paste (optionnel)
    2 tsp
  • plain flour
    240 g
  • baking powder (see tip)
    1 tsp
  • fine sea salt
    2 pinch
  • green food colouring gel
Assembly
  • water
    180 g
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    50 - 70 g
  • fresh fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)
    200 - 250 g
  • mascarpone
    500 g
  • whipping cream
    500 g
  • icing sugar
    50 g
  • mint leaves for decorating

Infos nut. par 1 slice

Calories 518.1 kcal / 2167.9 kJ
Protides 10 g
Lipides 33.6 g
Glucides 45.5 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 18.9 g
Sodium 280.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...