Appareils et accessoires
Baklava Cheesecake
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 portions
Ingrédients
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
unsalted butter diced60 g
-
unsalted butter for greasing
-
filo pastry6 sheets
-
cream cheese500 g
-
double cream120 g
-
caster sugar270 g
-
medium eggs3
-
water120 g
-
rose water (optionnel)20 g
-
honey50 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cardamom2 - 3 pinch
-
pistachio nut, unsalted, shelled for decorating
-
rose petals, dried (optionnel) for decorating
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.8 mg
Protides
6.1 g
Calories
1612.4 kJ /
385.4 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Mango Cheesecakes
Brak ocen
Rainbow Sandwich
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Apple Buckle Cake
2 godz.
Raspberry Ripple Ice Cream
15 godz.
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min