Appareils et accessoires
Surimi Stick Salad
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
549.1 mg
Protides
11.4 g
Calories
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Spiralized Tortilla
35 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Waldorf Salad
15 Min
Marmalade Margarita
5 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min