Appareils et accessoires
ulerodsvafler med mascarponecreme (1800 kcal)
Prép. 40min
Total 1h 5min
12 stykker
Ingrédients
Mascarponecreme
-
mascarpone500 g
-
ahornsirup80 - 100 g
-
kanel, stødt½ tsk
Gulerodsvafler
-
gulerod skåret i mindre stykker150 g
-
æg2
-
mælk320 g
-
rapsolie plus ekstra til stegning50 g
-
fuldkornsmel150 g
-
hvedemel150 g
-
bagepulver2 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
2 tsk vaniljesukkervaniljesukker, hjemmelavet1 tsk
-
80 g ahornsirupagavesirup80 g
-
salt1 knivspids
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stykke
Sodium
260 mg
Protides
7 g
Calories
1450 kJ /
346 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madplan: søndag
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée
Pas d’évaluation
Portugisisk crème brûlée
25min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation