Appareils et accessoires
French Onion Soup
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beefstock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
427.9 mg
Protides
7.6 g
Calories
959.8 kJ /
229.4 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
19.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Basil Soup
40min
Cream of Asparagus Soup
15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Leek and Potato Soup
40min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30min