Appareils et accessoires
Daddelbarer med mandler og kakao
Prép. 15min
Total 2h 15min
24 stykker
Ingrédients
-
kokosolie
-
mandler, med skind130 g
-
cashewnødder, rå70 g
-
udstenede dadler250 g
-
kokosmel, tørret, usødet60 g
-
kakaopulver plus ekstra til drys20 g
-
havsalt¼ tsk
-
ahornsirup20 g
-
mandler, splitter til dekoration1 spsk
-
gojibær, tørrede til dekoration1 spsk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
32 mg
Protides
3 g
Calories
595 kJ /
142 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarisk køkken
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée
Pas d’évaluation
Portugisisk crème brûlée
25min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation