Appareils et accessoires
Red Velvet Cake
Prép. 25min
Total 1h 20min
12 slices
Ingrédients
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease12 oz
-
buttermilk (see Tip)8 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
red food coloring gel, as desired (see Tip)1 - 2 tsp
-
sugar10 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature16 oz
-
unsalted butter softened to room temperature8 oz
-
confectioners sugar10 - 12 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
5.9 g
Calories
2611 kJ /
626 kcal
Lipides
38.7 g
Glucides
62.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Spiralized Apple Fritters
Pas d’évaluation
Triple Chocolate Muffins
1h
Number Cake
2h
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Pumpkin Pie
5h
Beer Pickles
24h 20min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Oysters with Lime Granita
15min
Pan de Muerto
4h
Italian Savory Cheesecake
4h 20min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min