Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
TM6

Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

  • 350 - 400 g sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 350 - 400 g parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 4 tsp olive oil
  • 2 tsp chickpea (besan) flour
  • 1 tsp salt plus 1 pinch
  • 250 g canned tomatoes
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g mozzarella cheese shredded
  • 8 - 10 black olives pitted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
422.8 kcal / 1768.8 kJ
Protides
12.7 g
Lipides
23.3 g
Glucides
43.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
1194.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives