Appareils et accessoires
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1194.2 mg
Protides
12.7 g
Calories
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
43.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chopped Asian Salad
20min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Gluten free focaccia bread
1h
Yoghurt cheese
24h 40min
Curry potato soup
35min
Traditional Fried Rice
20min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Community fave brown rice salad
55min