Appareils et accessoires
Risotto pomodori with burrata
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g), cut in half2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
630.8 kcal /
2639.2 kJ
Protides
21.4 g
Lipides
26.8 g
Glucides
76.8 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
11.8 g
Sodium
647.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

New year weeknights
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande