Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
TM6

Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 800 g butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube
  • 2 garlic cloves
  • 60 g shallots cut in pieces
  • 60 g unsalted butter in pieces, plus extra to grease
  • 10 g sesame oil
  • 60 g gochujang (Korean chilli paste)
  • 20 g light soy sauce
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 400 g mozzarella cheese grated
    ou cheddar cheese grated

Infos nut.
par 1 portion
Calories
238.5 kcal / 997.9 kJ
Protides
23.9 g
Lipides
7.4 g
Glucides
22.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.7 g
Sodium
1082.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives