Appareils et accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Prép. 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingrédients
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protides
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pad Thai
45min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Zoetzure varkensribbetjes
40min