Appareils et accessoires
Salmorejo
Prép. 10min
Total 10min
6 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1074.3 mg
Protides
13.6 g
Calories
1799.2 kJ /
430 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Levercake
1h 50min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Sojabolognese
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation