Appareils et accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Prép. 25min
Total 2h 20min
4 portie
Ingrédients
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1365.4 mg
Protides
70.9 g
Calories
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Lipides
95.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
48.6 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Pizza-Burrata
1h 40min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Crème anglaise
15min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation