Appareils et accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Mout milkshake
10min
Gekookte eieren
20min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Harde pistachekoekjes
45min
Groentensoep
35min