Appareils et accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Pudding
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Confituur van ananas en gember
40min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min