Appareils et accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Prép. 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingrédients
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
636.7 mg
Protides
19.3 g
Calories
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Russische rode bietensalade
1h 10min
BBQ-saus
20min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Piña Colada sorbet
30min