Versions compatibles
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g witte langkorrelige rijst
- water, plus extra om de rijst te weken
- 2 witvisfilets, ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- 6 kerstomaten, gehalveerd
- 120 g appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd
- 120 g peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd
- 1 el honing
- 1 el citroensap
- 130 g wortelen, in staafjes (1 cm x 5 cm)
-
4
groene asperges, in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm
ou 150 g broccoliroosjes - 40 g bloem
- 20 g bruine suiker
- 20 g boter
- 150 g uien, in stukken (4 cm)
- 1 teentje knoflook
- 250 - 300 g butternut pompoen, geschild, in stukken (3 cm)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g rijpe tomaten, in stukken
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 400 g water
- verse bieslook, gesneden, als garnituur
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 105 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 13.2 g
Recettes alternatives
Pompoensoep
35 min
Aardappelpuree
45min
Mysterieuze soep
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Romige courgettensoep
25 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige tomatensoep
25 min
Tomatensaus
40min