Appareils et accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Prép. 30min
Total 5h 30min
12 porties
Ingrédients
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.4 mg
Protides
4 g
Calories
1451 kJ /
345 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Limoncello-Taart
2h 30min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Karamelijs
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Vanille-ijs
12h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min