Appareils et accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Prép. 30min
Total 5h 30min
12 porties
Ingrédients
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.4 mg
Protides
4 g
Calories
1451 kJ /
345 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Pas d’évaluation
Charoset
15min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Tarte Tatin
2h
Pisco sour
10min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Dadel- en Haverdrank
20min