Appareils et accessoires
Gezouten karamel toffees
Prép. 15min
Total 1h 45min
28 stuks
Ingrédients
-
witte suiker200 g
-
boter koud, in stukken150 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
zout1 tl
-
30 g amandelschilfersgehakte amandelen30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
0 g
Calories
360 kJ /
86 kcal
Lipides
6 g
Fibre
0.1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Aardbeien mille-feuille
5h
Karamelpoeder
1h
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Meringue spoken
12h 25min
Gezouten-Karamelijs
14h
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Citroencurd
1h
Mangochutney
1h 20min
Chocolade Moelleux
15min
Karamelsaus
1h 30min