Versions compatibles
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 4 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 706 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min