Appareils et accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
1000 kJ /
239 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
48.1 g
Lipides
3.8 g
Fibre
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Omelet met gehakt
1h 10min
Gevulde veggieslakken
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Gembersoep met rode paprika
50min