Appareils et accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Sodium
45.7 mg
Protides
3.7 g
Calories
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Bolognese
40min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Butternut en gembersoep
35min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Pompoensoep met room
35min
Verse Tomatensoep
30min
Veelzijdige gladde soep
45min