Appareils et accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardbeienjam
1h 5min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Confituur van ananas en gember
40min
Chocolademousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Mayonaise
5min
Appelmoes
20min