Appareils et accessoires
Hollandaise saus
Prép. 5min
Total 15min
500 gram
Ingrédients
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 gram
Sodium
939 mg
Protides
48 g
Calories
15119 kJ /
3611 kcal
Lipides
380 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
203 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Vegan boter
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Choronsaus
20min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min